21 mai 2007

3 Tentatii al Momentului
  1. Emigrarea: As pleca pentru o viata mai buna. Pentru ca mai mult de jumatate dintre romanii care au raspuns in cadrul unei cercetari de piata realizate de www.SMARTfinancial.ro in randul propriilor cititori au declarat ca s-au interesat cel putin o data despre posibilitatea de emigrare (50,65%).
  2. Curse ilegale , Tuning : Pentru cei mai putin familiarizati cu termenul de tuning auto, acesta nu inseamna neaparat schimbarea aspectului masinii in ceva foarte agresiv, o masina umflata cu praguri, prize de aer, spoilere, eleroane exagerate. Tuningul are drept scop principal cresterea puterii motorului prin diverse mijloace si pentru atragerea fetitelor.
  3. Destinatii de vis pentru sporturi extreme: In timp ce altii se duc in croaziere plictisitoare, la mare sau la munte, exista si destinatii perfecte pentru fluxul de adrenalina. Unul dintre primele sporturi extreme cunoscute, surfingul capata din ce in ce mai multa amploare. Surferii fac asta ani buni, iar noi generatii vin din urma in permanenta. Pentru multi, surfingul devine un stil de viata. Acestea sunt tentatiile mele si as vrea sa cresc ca sa le pun si in practica :)

Niciun comentariu: